засилване на зрението

Засилване на зрението – няколко полезни съвета

Ако търсите начини за засилване на зрението, сте попаднали на правилната статия. Ще ви дадем препоръки как да се сдобиете с орлов поглед. Вижте ги и ги приложете на практика.

Починете си от очилата и лещите

Носенето на диоптрични очила и контактни лещи е предпочитан начин за корекция на зрението. Бърз, безболезнен и лесен! Има обаче един основен недостатък – прави очите мързеливи. Очните структури не разчитат на собствените си механизми да възстановят зрението и с времето стават лениви. Така диоптърът неусетно нараства. За щастие, има начин да излезете от порочни кръг. Сваляйте очилата и лещите винаги когато ви се отвори подходяща възможност през деня. В началото няма да ви е комфортно. Малко по малко зрението ще се избистри и ще усетите как виждате по-добре. За да постигнете оптимални резултати увеличавайте по малко всеки ден времето, което прекарвате без очила и лещи.

Сменяйте перспективата за засилване на зрението

Животът в града буквално ни ограничава между 4 стени – от офиса вкъщи и обратно. Това оказва пагубен ефект върху зрението, тъй като се губи способността да се гледа надалеч. Дори когато сме навън, пак не можем да дадем простор на погледа, защото сме обградени от сгради. Ето защо, когато отидете на море или планина винаги упражнявайте далечното виждане. Рейте поглед в безбрежната морска шир и в хоризонта! Очите определено ще са ви благодарни!

Свалете напрежението в очите

В съвременния дигитален свят зрението твърде често се влошава от очна преумора. Продължителните часове пред екната на компютъра, телевизора, мобилния телефон и останалите дигитални устройства си казват своето. Очите започват да отслабват и рано или късно се появяват зрителни проблеми. Естествено този сценарий няма да се развие, ако спазвате определена култура на работа, правите си почивки и очна гимнастика.

Гледайте във всички посоки

За да виждате по-добре, трябва да поддържате очните мускули в топ форма. Звучи амбициозно, но е напълно възможно. Просто отделете малко време да движите очите във всички възможни посоки – нагоре, надолу, вляво, вдясно, по диагонал…

Отговорът на природата за засилване на зрението

Офталмолозите от програма Очно здраве (Ocomed) препоръчват приема на Околут Комби/Ocolut® Combi за подобряване на зрението по естествен начин. Този природен продукт съчетава в едно всички необходими пигменти и антиоксиданти за очи за орлов поглед. Активните съставки – лутеин, зеаксантин, астаксантин и проантоцианидин – са съчетани така, че подобряват функцията на фоторецепторните клетки, а оттам и зрителните способности. Това обаче не е всичко! Продуктът забавя стареенето на очите и намалява опасността от редица очни заболявания и рефракторни нарушения. Възстановява плътността на макулния пигмент, благоприятства кръвоснабдяването в зоната на зрителния анализатор и намалява пропускливостта на капилярите и перивенозната тъкан.

За оптимален ефект е желателен продължителен прием по 1 растителна капсула на ден, след хранене. Няма противопоказания.

borola
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари