Програма Очно здраве (Ocomed) е създадена за постигане на по-добро зрение до дълбока старост.

Очите са нашия прозорец към света. Зрението може да бъде увредено главно от УВ-лъчение, замърсяване на околната среда, стрес, тютюнопушене, нездравословно хранене и излъчвания на телевизионни и компютърни екрани. Целта на програмата Очно здраве (Ocomed) е да представи комплексно решение за максимална защита на очите чрез природни продукти, компетентни медицински услуги и достоверна информация.

Продуктите в програма Ocomed са 7 – Ocolut, Ocolut Duo, Ocolut CombiEntan, Oxybor ForteNeostat и TriOmega 1000+. Основните продукти на програмата са Ocolut, Ocolut Duo и Ocolut Combi. Те не могат напълно да възстановят вече изгубеното зрение, но могат да забавят прогресивната загуба на зрение и в някои случаи частично да го възстановят.
За компетентни медицнски услуги програма Ocomed разполага с централен кабинет в клиника Борола и мрежа от лекари в цялата страна.

Сайт Ocomed предоставя достоверна информация относно очните заболявания, както и подходящия подход за профилактика и поддържане на доброто очно здраве.
За снабдяване на необходимите продукти за профилактика и лечение на очните заболявания от програма Ocomed се разчита на мрежа от аптеки, здравни магазини и он-лайн чрез електронен магазин – MoMo.bg.

Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари