естествено подобряване на зрението

Естествено подобряване на зрението – ето как!

Има чудесни начини за естествено подобряване на зрението. Ние от екипа на програма Очно здраве (Ocomed) ще ви ги представим в следващите редове. А вие се запознайте с тях и ги приложете. Ще останете очаровани от резултата…

Наблегнете на зеленолистните зеленчуци

Отредете специално място в менюто си на зеленолистните зеленчуци – кейл (още къдраво зеле или листно зеле), спанак, броколи. Благодарение на богатото си съдържание на витамин А (един от най-важните витамини за очи), те подкрепят очното здраве и усилват зрението. Препоръката ни е да ги хапвате поне 3-4 пъти седмично, за да усетите резултата. Желателно е да ги консумирате сурови или преминали възможно най-малка термична обработка.

„Рисувайте“ осмици с очи за естествено подобряване на зрението

Правете това просто упражнение, за да подобрите състоянието на очните мускули, а оттам и да усилите зрението.

Представете си, че на разстояние 2-3 м пред вас стои символът на безкрайността – хоризонтално разположената осмица. В продължение на 2 минути следвайте с очи извивките ѝ, без да движите главата си. Повтаряйте въображаемата осмица 2-3 пъти дневно, като периодично сменяте посоката на движение на очите. Веднъж започвайте отляво, друг път – отдясно.

В случай че това упражнение ви затруднява, можете да изпробвате друго с подобен ефект. Затворете очи и ги движете по посока на часовниковата стрелка 1-2 минути. След това сменете посоката на въртене на очите за още 1-2 минути.

Осигурете си пълноценен сън през нощта

За да имате още по-добро зрение, не лишавайте очите си от заслужената почивка нощем. Стремете се да спите между 6-8 часа всяка вечер. Избягвайте да се излагате на синята светлина, излъчвана от екраните на дигиталните устройства, 30-60 минути преди лягане. Тя товари очите, държи мозъка буден и пречи на заспиването. Ако искате да се потопите още по-бързо в царството на Морфей, можете да го сторите с помощта на успокояващ чай или чаша топло мляко с мед.

Набавете си изцяло природния офталмопротектор за естествено подобряване на зрението…

Околут Комби/Ocolut® Combi. Това е продукт, който съчетава в едно всички пигменти и антиоксиданти за очи, необходими за орлов поглед и отлично очно здраве. Всяка растителна капсула съдържа лутеин 10 mg, зеаксантин 750 µg, астаксантин 2 mg и проантоцианидин 50 mg. Съставките допълват и взаимно усилват своето действие. В резултат подобряват функцията на фоторецепторните клетки, а оттам и зрителните способности. Здравословните ползи от продукта обаче не свършват дотук. Приеман според предписанието, той забавя стареенето на очните клетки и намалява опасността от редица очни заболявания и рефракторни нарушения.

Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции. Подходящ е за дълговременна употреба и е икономически изгоден – приема се само по 1 растителна капсула дневно. Наличен е в аптечната мрежа в страна и на сайта на онлайн магазин МоМо – www.momo.bg.

borola
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари