зрение

За добро зрение и здрави очи – от какво се нуждаем?

Полагаме ли достатъчно грижи за здравето на очите си? Колко често се оплакваме от замъглено зрение и други очни проблеми? Ето какво е необходимо, за да се радваме на добро очно здраве и по-добро зрение.

Защита на нашето зрение още в ранна възраст

Въпреки развитието на науката, пълното присаждане на око от един човек на друг е невъзможно. Това се дължи на факта, че зрителният апарат е тясно свързан с главния мозък и възстановяването на нервните окончания в хода на такава операция е неосъществимо. Днес възможността на медицината е достигнала до отделни части на окото за корекция на нашето зрение – роговицата, склерата, лещата и др. Затова е много важно още от детска възраст да полагаме необходимите мерки и грижа за нашите очи и зрение.

Регулярни посещения при офталмолог

Научно изследване проучва отношението на човек към нагласата да полага грижа и да проверява своето зрение. В него били включени над 6000 участници от различни страни. В хода на изследването се стига до интересни факти. Близо 54% от участниците са посетили офталмолог поне веднъж. Останалите обяснили, че не е необходимо, тъй като виждат сравнително добре. В същото време обаче 79% от анкетираните споделили, че по-доброто зрение ще им позволи да се справят по-ефективно с работата си, спортните занимания и като цяло ще повиши качеството им на живот.

Превенция – залог за по-добро зрение и очно здраве

Добре е да се има предвид, че превенцията не означава само посещение при офталмолог за откриване на очни заболявания. Профилактиката на очите означава пълноценна грижа, за да се предотвратят очни проблеми и усложнения. Те биха създали още по-голяма ангажираност към лечение и грижа за нашето зрение и очно здраве.
За поддържане и защита на нашето зрение и очи научно доказано действие имат висококачествените природни офталмопротектори:

Природните продукти от фамилия Околут имат следните предимства:

  • Пълна комбинация от пигменти и антиоксиданти за очи
  • В иновативна технологична форма – VGcaps (растителни капсули), подходящи за вегетарианци и вегани
  • Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула
  • Произведени според изискванията за добра производствена практика
  • Висок профил на безопасност при продължителна употреба

За пълноценна и качествена превенция и грижа за нашите очи и зрение, според индивидуалните особености, може да се разчита и на останалите допълващи продукти от Програма Очно здраве.

сини очи

borola
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари