проблеми с очите

Проблемите с очите и тяхното сигурно решение

Сухо око, уморено око, катаракта, диабетна ретинопатия – проблемите с очите са от най-различно естество и засягат много хора. Макар в някои ситуации да не предизвикват тежки симптоми и оплаквания, тези състояния са достатъчно сериозни и трябва да се търси начин за ефективното им решаване. Това се налага най-вече поради факта, че усложненията, които предизвикват може да застрашат зрението.

Усложнения при проблеми с очите

Дори и леките смущения в зрението и често пренебрегваните оплаквания като зачервени очи, сърбеж и сълзене може да се окажат симптом на някоя от сериозните очни болести. Ето част от усложненията, до които те може да доведат:

– кръвоизлив в окото

– повишено очно налягане

– отлепване на ретината или увреждане на очния нерв

– замъглено зрение на едното или двете очи

– загуба на периферното зрение

– загуба на централното зрение

В някои случаи усложненията имат временен характер и отшумяват бързо. В други обаче те може да са необратими. Затова е важно проблемите с очите да се споделят своевременно при очен преглед и да се търси тяхното разрешаване.

Методи за възстановяване на зрението

В зависимост от това доколко сериозни са проблемите с очите, възстановяването на зрението може да изисква лека или по-тежка медицинска намеса.
В повечето случаи състоянието може да се нормализира с приема на офталмопротективни продукти, които доставят “храна” за очите и цялостно подобряват дейността на зрителния анализатор.
При пациентите с усложнения често се налага лазерна операция на очите, която единствена би могла да разреши сериозния проблем. Тя обаче сама по себе си не е достатъчно решение. След нея също се налага прием на споменатите офталмопротективни продукти.

Кои са водещите продукти, на които може да се доверите?

Дългогодишните проучвания и богатият практически опит на водещи специалисти сочат, че пълна защита на зрението е по силите на всеки и може да се постигне с приема на доказани природни продукти.
Решение на проблемите с очите предоставят продуктите от програма Очно здраве. Комбинираният прием на продукти от фамилия Околут/Ocolut® и Оксибор Форте/Oxybor® Forte не просто ви доставят необходимите витамини за очи. Околут Комби и Оксибор Форте осигуряват цялостна пигментна и съдова защита на зрението и доставят пълна комбинация от витамини, антиоксиданти и минерали за очите ви. Те получават всичко, от което се нуждаят, за да не ви създават проблеми.

borola
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари