Програма „Очно здраве“

Опитът ми с продуктите от програма „Очно здраве“ показва много добри резултати

Д-р Дарина Ковачева

ДКЦ – Поликлиника – гр. Казанлък

 

В моята практика изписвам комбинацията Околут Дуо по 1 капсула дневно и Ентан – 2 пъти по 1 капсула дневно на пациенти с диабетна ретинопатия.

Направих наблюдение при 4-ма от пациентите, които преминаха преглед при офталмолог преди започване на лечението и 6 месеца след приема. При всички пациенти беше отчетено подобрение в очния статус. Имаше положителна промяна във визуса и пациентите нямаха очни кръвоизливи. Предвид добрите резултати след този курс терапията беше повторена.

Имам клиничен опит и с продукта Околут Комби. Изписах го на пациент, който от дълги години има проблем с очите – глаукома и катаракта. Пациентът е с диабет и хипертония. Много често по време на хипертонична криза се наблюдаваха вътреочни кръвоизливи и замъглено виждане. След 8 месечен прием на Околут Комби пациента се повлия много добре, не прави тези кръвоизливи и има по-ясно виждане.

Прилагала съм също комбинацията от Околут Дуо и Ентан при жена на 70 години, диагностицирана с глаукома и катаракта. Установих, че при непрекъснат прием на двата продукта има подобрение на зрението и стопиране на персистиращата катаракта. Пациентката не повиши диоптъра си и не се наложи оперативна интервенция за отстраняване на старческото перде!

borola
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари