Околут

Околут + Околут Дуо + Движение = Тройна формула за защита на зрението

Учени от Лондонския институт по офталмология са провели мащабно изследване, като са наблюдавали здравословното състояние на повече от 5 хил. души от двата пола на възраст 48 – 90 години. Оказало се, че активният начин на живот и редовното физическо натоварване снижават риска от появата на глаукома с 25%. Специалистите твърдят, че недостатъчното движениe без съмнение е фактор, провокиращ вътреочното налягане. Според авторите на изследването опасността от възникване на глаукома може да се понижи без приема на каквито и да било лекарства, а само чрез промяна в начина на живот.

Препоръчва се грижите за доброто състояние на зрението, изразяващи се в редовното физическо натоварване, да започнат в средна възраст, а най – добре още от детските години.

Приемът на висококачествени природни продукти, осигуряващи максимална защита на зрението, като Околут и Околут Дуо, е комплексно решение за понижаване на риска от развитието на очни заболявания. Околут и Околут Дуо са биологичноактивни природни продукти, които са ефективни за профилактика и лечение на очните заболявания, без да оказват неблагоприятни странични ефекти. И макар че двата продукта не могат да възвърнат вече изгубеното зрение, те забавят прогресивната загуба на зрение и в някои случаи частично го възстановят.

borola
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари