Околут Комби

Околут Комби – разкритата тайна на здравите очи и доброто зрение

При наличието на толкова много увреждащи очите фактори около нас и при условие, че зрението е сложно регулирана система, влияеща се силно от непрекъснатото влияние на всички тях, е трудно да си представим, че то ще издържи и ще запази силата и остротата си до дълбоките ни старини. Но колко успокояващо и вдъхновяващо действа мисълта, че вече можем да поддържаме зрението си – това най-голямо благо – през целия си живот, здраво и непроменено!

Стремежът към новото, модерният подход и преди всичко осъзнаването на незаменимата роля на зрението, доведоха до разкриването на основните грижи, от които то се нуждае, за да устои на неизбежните атаки на увреждащите го фактори. А те действат в много посоки, засягайки почти всеки компонент на зрителната система – очна ябълка, роговица, ретина, очен нерв, центъра на зрението в мозъка и др. Влиянието им е постоянно, пораженията често необратими, но прогнозата е благоприятна, ако се вземат превантивни мерки за доставяне на необходимите на очите продукти за подхранването и защитата им.

Тайната на доброто зрение се крие в приемането на необходимите дози храна за очите. Това са съединения, които действат протективно срещу външни фактори като ултравиолетова светлина, вредни облъчвания от монитори и екрани, както и срещу вътрешни – свободни радикали, повишено вътреочно налягане, влошено кръвоснабдяване и проблеми с оросяването на окото и мозъка и др.

Продуктите от програма Окомед са специално разработени за оптимална защита на зрението от всички опасни въздействия на вътрешната и външна среда. Дори естествените процеси, свързани със стареенето вече не се считат за необратими нарушители на дейността на очния анализатор. Разработването на новия продукт Околут Комби е още една крачка към постигането на цялостна зрителна защита с минимални усилия и максимален ефект. Изцяло природният му състав осигурява постъпването в организма на няколко допълващи действието си съединения.

Астаксантин е добре познат като антиоксидант и пигмент; проантоцианидин е най-мощният антиоксидант, който може да достигне до мозъка, неутрализирайки опасните свободни радикали, заздравявайки кръвоносните съдове и подобрявайки пропускливостта им за по-добро мозъчно оросяване и поддържане на зрителния мозъчен център; лутеин и зеаксантин са естествени очни пигменти, натрупващи се в ретината, предпазвайки я от УВ-лъчите и свободните радикали. Тези четири съединения осигуряват уникалния състав на Околут Комби, превръщайки го в единствения наличен продукт, оказващ цялостно протективно влияние на зрението и всичките му компоненти.

borola
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари