зрението

Неостат осигурява успешна защита срещу всяко от основните заболявания, водещи до загуба на зрението

Влошаването и загубата на зрението са процеси, опасността от които засяга всеки и никой не бива да ги подминава лековато. Важно е да се разберат индивидуалните особености на всеки човек и различната му податливост към заболявания, които могат да засегнат зрението му. Заболяванията, които могат сериозно да увредят зрението, и които са сред основните причини за слепота, макар и проявяващи се с различна сила у отделните хора в зависимост от възрастта, състоянието им и наличието на придружаващи заболявания, могат да се овладеят в голяма степен с приема на Неостат.

В световен мащаб най-голям дял сред сериозно влошаващите зрението заболявания се пада на следните от тях:

Диабетна ретинопатия

Eдно от усложненията на диабета. Зрението се уврежда вследствие на отслабване и разкъсване на кръвоносни съдове в ретината. Счита се, че в 90% от случаите диабетната ретинопатия може да бъде овладяна и зрението запазено при ранно диагностициране и прилагане на правилна терапия.

Глаукома

В окото се осъществява непрекъснат процес на секреция и дрениране на течност, с което се поддържа неговата нормална форма и овлажняване. При свръхпродукцията й обаче или при невъзможност за правилното й извеждане от окото, вътреочното налягане се повишава. Крайният ефект е перманентната увреда на очния нерв, който отвежда зрителните сигнали към мозъка и развитието на глаукома.

Макулна дегенерация

Това е основната причина за влошаване и последваща загуба на зрението при възрастните хора. Отговарящата за централното и детайлно зрение част на ретината – макулата- се уврежда с възрастта, водейки до разстройство на централното зрение, невъзможност за визуализиране на детайлите, затруднения при шофиране, четене и др.

На диабетната ретинопатия, глаукомата и макулната дегенерация общо се отдават около 90% от случаите на сериозни зрителни нарушения и слепота. Трите заболявания могат успешно да бъдат повлияни от приема на Неостат. В състава му са комбинирани екстракт от котешки нокът и хрущял от акула. Приемането на Неостат няма регистрирани противопоказания, а редовната му употреба модулира имунитета и подобрява структурата на кръвоносните съдове, оказвайки тонизиращо и благоприятно действие както на зрението, така и общо на организма.

borola
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари