Триглицериди в кръвта

Как се отразява на очното здраве високото ниво на триглицеридите в кръвта?

Когато искаме да подчертаем важността на някое наше притежание, обикновено се заричаме да го пазим като очите си. Това само затвърждава важността на зрението – нашето най-важно сетиво. И сякаш, за да се подчертае неговата важност, зрението е и нашето най-уязвимо и натоварено възприятие. Редица са факторите, които могат да го увредят – външни и вътрешни, някои подлежащи на контрол, други – неизбежни. Така например много силно влияние върху зрението оказва нивото на триглицериди в кръвта. При високи стойности на този показател последствията върху зрението може да са катастрофални.

За хората в подобно положение трябва да се отчете високия риск от развитие на различни съдови заболявания, които може да засегнат зрителния анализатор. Високото ниво на триглицериди, редом с високия холестерол, е основна предпоставка за развитие на атеросклероза. Очните кръвоносни съдове са много малки и тесни и много лесно може да бъдат запушени от отложените по тях липидни плаки. Клетките на окото и особено тези, изграждащи ретината, са много чувствителни към снабдяването с кислород и хранителни вещества. Именно поради това, всяко нарушение в притока на кръв към тях може много бързо да ги увреди и да доведе до частична или пълна загуба на зрението.

Лошата новина по отношение на този проблем е, че запушването на кръвоносен съд в окото и последващото некротизиране на очните клетки, в повечето случаи нанася непоправими щети. Това изисква много качествена профилактика при хората с повишени стойности на триглицериди в кръвта. Тя трябва да е насочена в три посоки – пълноценна грижа за очното здраве, намаляване нивата на триглицеридите и заздравяване структурата на кръвоносните съдове.

Всяка от тези стъпки може да се изпълни ефективно с приема на изцяло природни и безвредни продукти. Цялостна грижа за очите осигурява Околут Комби, който едновременно подобрява зрителната острота, подхранва окото и ретината. Кръвоснабдяването и здравината на кръвоносните съдове, включително малките вени, артерии и капиляри на окото, значително се подобряват с прием на Ентан.

Триглицеридите в кръвта може успешно да бъдат поддържани в нормални стойности с помощта на Триомега1000+ – продукт понижаващ триглицеридите и лошия холестерол и намаляващ значително риска от развитие на атеросклероза. Околут Комби, Ентан и Триомега1000+ са три продукта, които могат да се превърнат в гарант за цялостно минимизиране на рисковете и запазване на очното и общото здраве при хората с високи стойности на триглицериди и лош холестерол.

borola
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари