Искате добро зрение

Искате добро зрение? Няма нищо по-лесно – бъдете оптимисти!

Зрителната острота е основна количествена характеристика на зрението. Колкото по-висока е зрителната острота на зрението, толкова по-добро и по-силно е зрението.
Ето защо за хората, които имат желание да подобрят зрението си е препоръчително да открият ефективно средство за подобряване на неговата острота. Оказва се, че няма нищо по-лесно от това!

Канадски психолози доказват, че когато човек гледа положително на света, зрението му се изостря и обратно, съобщава в. “Дейли Телеграф”. Тези, които гледат света през розови очила, възприемат по-голямо количество зрителна информация, твърдят проф. Адам Андерсън и колегите му Тейлър Шмиц от Университета в Торонто, Канада, в списание по неврология (Journal of Neuroscience). Учените демонстрирали на доброволци поредица поредица изображения, за да съдадат у тях добро, лошо или неутрално настроение, като в същото врме изследвали реакцията на мозъка им със скенер.

Резултатите за пръв път показали, че настроението буквално променяло начина, по който хората виждали снимките. Доброто настроение позволявало на зрителната кора на мозъка да обхваща по-широка информация от околната среда и да забелязва повече подробности, докато лошите настроения водели до тунелно зрение.
Освен позитивното мислене, оптималните незаменими очни пигмента – лутеин и зеаксантин, които се съдържат в природният продукт Околут, имат изключително значение за подобряването на зрителната острота.

Околут VG.caps. подобрява качеството на зрението благодарение на офталмопротективното си действие. Продуктът е подходящ за профилактика, както и при нарушено зрение в детската възраст.

Съставките на Околут се натрупват избирателно в макулата. Филтрират и неутрализират фототоксичното въздействие на УВ – лъчението. Обезвреждат свободните радикали в макулата и ретината. Действат като “храна за окото” и като вътреочен филтър.
Околут VG. Caps. се дозира при възрастни по 1 – 2 VG caps дневно по време на хранене. При деца – по 1 капсула дневно по време на хранeне.

borola
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари