Оросяване на мозъка

Грижите за доброто оросяване на мозъка подобряват състоянието на цялото тяло

Стрес, депресия, шум в ушите, световъртеж, умствена и физическа преумора, хиперактивност, емоционална неуравновесеност и влошаване на паметта… това са все състояния, които може да се предизвикат от конкретни дразнители и фактори на средата и бързо да отшумят, ако организма е здрав и подготвен. Проблемите и опасностите идват, когато тези оплаквания започнат да се появяват често и да отминават бавно и трудно. Такова тяхно проявяване трябва да се разглежда като сигнал за вероятно влошаване оросяването на мозъка и снабдяването му с кръв.

Причини за появата на подобно патологично състояние може да се открият в заседналия начин на живот, прекомерното умствено натоварване, повишаване количеството на свободните радикали в организма, нездравословното хранене и всички последствия, до които тези фактори водят. Общият ефект от действието на изброените фактори върху мозъка води до преждевременното му стареене, влошаване на функционалността му и неблагоприятно повлияване на целия организъм – загиване на нервни клетки, получаване на микроинсулти, инсулти, в най-лошия случай – до смърт.

Сред най-честите съвременни медицински оплаквания са високото кръвно налягане, затлъстяването, атеросклерозата и захарният диабет. Всички те може да провокират влошаване състоянието на кръвоносните съдове и снабдяването с кръв на мозъка. Колкото и забързан да е животът, ако наистина мислите за себе си и държите на своята визия и тонус, то задължително трябва да забавите темпото и да отделяте време за прегледи и профилактика състоянието на мозъка.

За да се спре тревожната тенденция все по-млади хора да пълнят неврологичните отделения на здравните заведения, лекарите препоръчват да се полагат грижи за основното звено , отговарящо за дирижирането на състоянието на целия организъм – мозъка. Ние пък ви предлагаме природни и ефективни средства за тази цел.

Продуктите Оксибор Форте и Оксибор Мемори са специално създадени за предпазването на мозъка и осигуряването на необходимия комфорт за работата му, без допускане на преждевременно му стареене. Продуктите Оксибор подпомагат поддържането на паметта, интелекта и всички мозъчни функции и допринасят за запазването “младостта” на организма.

borola
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари