Антиоксиданти

Антиоксидантите “пазят” красотата ни!

Темата за антиоксидантите и техните полезни свойства винаги е била и винаги ще бъде актуална. Причината е, че тези биохимични вещества предпазват организма от различни сериозни заболявания като рак, сърдечносъдови болести и др, както и от преждевременно влошаване на зрението, повяхване и увисване на кожата, проблеми с костната система, косата и ноктите и много други. Това обяснява защо антиоксидантите ежедневно трябва да бъдат доставяни на организма. Един от лесните и ефективни начини за това е чрез приемът на храни, които съдържат в себе си високо количество от тях.

Храненето на повече от нас обаче е нерационално и не доставя необходимите антиоксиданти на организма ни. Това е причината, която кара много хора да прибягват до различни форми на хранителни добавки, претендиращи, че съдържат тези вещества, които обаче могат в голяма степен да навредят на организма, отколкото да подобрят състоянието му. Много хранителни добавки, особено тези предлагани в разтворими форми, съдържат вредни консерванти, емулгатори, оцветители и подсладители.

Употребата им крие повишен риск от предизвикване на алергия, чревни проблеми, астма, кожни проблеми, затлъстяване и дори рак. В този случай голяма част от привържениците на здравословния начин на живот си задават въпроса: Как мога да снабдя организма си с необходимите му полезни вещества без да рискувам да го увредя?”

Фирма Борола, която е лидер в производството на висококачествени хранителни добавки, Ви дава отговор на този въпрос: “Доверете се на безопасният природен продукт Оксибор Форте, който е напълно безвреден за Вашия организъм тъй като е произведен в съответствие с изискванията на Добрата производствена практика!”. Оксибор Форте съдържа пълна гама от най-необходимите антиоксиданти, нужни за поддържането на здравето, младостта и красотата на всеки един от нас – витамин С, проантоцианидин, бета каротин, селен, α-токоферол, цинк, магнезий, мед, коензим Q10, манган.

Комбинацията от всички тези антиоксиданти осигурява гарантирана защита на организма от действието на свободните радикали и забавя стареенето на всяка клетка от човешкия организъм. Оксибор Форте подобрява кръвообращението и функциите на всички съдове в тялото. Оказва благоприятен ефект върху състоянието на венците, косата, ноктите, кожата и очите.

borola
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари